İtü derim ben.
peki hocam çok sağolun
İtü derim ben.
en düşük puan hangi üniversitenin olur acaba bir fikri olan var mı?
arkadaşlar selam, belki daha önce bu konuda bilgi verilmiştir ancak ben bulamadığım için sorma ihtiyacı duydum. Bilgiler girilirken mezun olduğumuz lisans bilgilerini mi giriyoruz yoksa öyp ile atandığımız bölümün bilgilerinimi giriyoruz. ikilemde kaldım emin olmak için soruyorum. kolay gelsin. şimdiden teşekkürler
bazı sorulan soruların ciddi olup olmadığı konusunda endişe duyuyorum. ciddi ise ya okuduğunu anlama sorunu var ya da ekranda yazanları okuma zahmetine katlanmıyor. hazırcı olarak forumu araştırmadan tak diye sorabiliyor.
nazmi hocaya helal olsun bıkmadan usanmadan cevap veriyor. buradan da kazanıyor.
Size cevap olarak yazıldığını düşünmüyorum genel olarak bir fikrini belirmiş arkadaş.Eğer ulaşılması o kadar kolay bir yerde ise ve ben buna ulaşamadıysam bu benim ayıbım değildir. Siz bu mesajı yazma zahmetine gireceğinize bi link atıp benim sorduğum soruya cevap verebilirdiniz. Bu şekilde cevap vererek nereye varmaya çalıştığınızı anlayamadım.
Ben de çok merak ediyorum... Yorumu olan arkadaşlar?
Ben de çok merak ediyorum... Yorumu olan arkadaşlar?
merhaba puanım 89.7
1. odtü
2. hacettepe odtü'nün gelmeme ihtimali var mı sizce şimdiden teşkkürler
Arkadaslar dil kursu
itu- marmara hacettepe siralamasi arasinda kaldim hangisini daha cok tercih etmeliyim
İzmiri Akdenizin üstüne yaz Ha diyorsanki yazın tatil de yaparım o zaman kalsınEvet Nazmi hocam dolduruyoruz. Ama 9 eylülden sonra İstanbulllar geliyo oraya kadar gelmez diye düşünüyorum...