ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

ceri

Öğrenci
73.2 ile;

dokuz eylül
hacettepe
ankara sıralamasında; dokuz eylülün gelme ihtimali nedir? akdeniz ya da anadolu da yazmalı mıyım? yorum yapabilecek olan var mı?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Yazmanız lazım yazmazsanız istemediğiniz bir yerde dil eğitimi almak durumunda kalabilirsiniz.

krmtlr

Öğrenci
arkadaşlar selam, belki daha önce bu konuda bilgi verilmiştir ancak ben bulamadığım için sorma ihtiyacı duydum. Bilgiler girilirken mezun olduğumuz lisans bilgilerini mi giriyoruz yoksa öyp ile atandığımız bölümün bilgilerinimi giriyoruz. ikilemde kaldım emin olmak için soruyorum. kolay gelsin. şimdiden teşekkürler

adil berk

Öğrenci
bazı sorulan soruların ciddi olup olmadığı konusunda endişe duyuyorum. ciddi ise ya okuduğunu anlama sorunu var ya da ekranda yazanları okuma zahmetine katlanmıyor. hazırcı olarak forumu araştırmadan tak diye sorabiliyor.

nazmi hocaya helal olsun bıkmadan usanmadan cevap veriyor. buradan da kazanıyor.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
arkadaşlar selam, belki daha önce bu konuda bilgi verilmiştir ancak ben bulamadığım için sorma ihtiyacı duydum. Bilgiler girilirken mezun olduğumuz lisans bilgilerini mi giriyoruz yoksa öyp ile atandığımız bölümün bilgilerinimi giriyoruz. ikilemde kaldım emin olmak için soruyorum. kolay gelsin. şimdiden teşekkürler

Mezun olduğunuz lisans bilgilerini giriyorsunuz aslında bir önemi yok, o ekran lisansüstü tercihlerinden kalan ekran olduğu için dil eğitimi seçiminde önemli olan sadece ÖYP puanı.. Bölüm vs önemli değil onlara da bakmayacaklar zaten..

krmtlr

Öğrenci
bazı sorulan soruların ciddi olup olmadığı konusunda endişe duyuyorum. ciddi ise ya okuduğunu anlama sorunu var ya da ekranda yazanları okuma zahmetine katlanmıyor. hazırcı olarak forumu araştırmadan tak diye sorabiliyor.

nazmi hocaya helal olsun bıkmadan usanmadan cevap veriyor. buradan da kazanıyor.

Eğer ulaşılması o kadar kolay bir yerde ise ve ben buna ulaşamadıysam bu benim ayıbım değildir. Siz bu mesajı yazma zahmetine gireceğinize bi link atıp benim sorduğum soruya cevap verebilirdiniz. Bu şekilde cevap vererek nereye varmaya çalıştığınızı anlayamadım.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Eğer ulaşılması o kadar kolay bir yerde ise ve ben buna ulaşamadıysam bu benim ayıbım değildir. Siz bu mesajı yazma zahmetine gireceğinize bi link atıp benim sorduğum soruya cevap verebilirdiniz. Bu şekilde cevap vererek nereye varmaya çalıştığınızı anlayamadım.
Size cevap olarak yazıldığını düşünmüyorum genel olarak bir fikrini belirmiş arkadaş.

canan_

Öğrenci
Arkadaslar dil kursu
itu- marmara hacettepe siralamasi arasinda kaldim hangisini daha cok tercih etmeliyim

Hocam üçü hakkında olumlu da olumsuz da yorumlar var bende en çok bu konuda ikilemde kaldım. Hacettepe daha çok ieltse yönelik programıyla eleştiriliyor gerçi aşağı yukarı hepsi aynı formatta ders işliyorlar marmara hocaları bazen iyi olmuyormuş kaynak konusunda istenilen şekilde olmadığı yönünde eleştiriliyor, itüde sınav kaynaklarının kolay düzeyde olması yönüyle eleştiriliyor tabi bir de koordinatörü konusunda olumlu yönleri de hacettepeye giden ieltsden çabuk geçiyormuş itüye giden kaynak konusunda ısrarcı olmalıymış, marmarada da söylediğim şekilde yani gittiğinizde aksaklıklar konusunda hangi kurs olursa olsun birlik olunursa sorun yok hiçbirinde diğerlerinde de aşağı yukarı benzer sorunlar vardır sonuçta