İşten çıkma konusunu meb i arayıp sormuştum bursu(para) almaya başlamanız için işten ayrılmanız lazım demişlerdi. yani yurt içindeki kursa katılmayıp kendi imkanlarımla yabancı dilimi hallederim dediğinizde istifa etmeniz gerekmiyor. Ama daha net bir bilgi için sizinde mebi arayıp sormanızı tavsiye ederim.
- - - Güncellendi - - -
İşten çıkma konusunu meb i arayıp sormuştum bursu(para) almaya başlamanız için işten ayrılmanız lazım demişlerdi. yani yurt içindeki kursa katılmayıp kendi imkanlarımla yabancı dilimi hallederim dediğinizde istifa etmeniz gerekmiyor. Ama daha net bir bilgi için sizinde mebi arayıp sormanızı tavsiye ederim.
- - - Güncellendi - - -
Hocam öncelikle cevap için çok teşekkür ederim, birkaç sorum daha olucak, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şu anda hali hazırda bir işim var, eğer mülakatta başarılı olup gitmeye hak kazanırsam, işten ne zaman ayrılmalıyım? Yani süreç ne zaman başlayacak?
Seneti imzaladıktan sonra yurtiçinde hali hazırda olan işimde çalışmaya devam ederek, yabancı dil sınavına kendi imkanlarımla hazırlanabilir miyim?
Herhangi bir Ielts, Toefl sınav puanım yok, KPDS ve ÜDS haricinde hiçbir yabancı dil sınavına girmedim. Sınav formatlarının nasıl olduğu hakkında da pek bilgim yok. ABD'ye girmek istiyorum, Toefl için Yurtiçinde kendi imkanlarımla hazırlanmamı mı yoksa da Yurtdışında mı sınava hazırlanmamı önerirsiniz? Olur da y.dışında hazırlanırsam, uçak bileti, kurs ücreti karşılanıyor mu, aylık ne kadar burs veriliyor?