ibrahimbicak
Öğrenci
lisans programını uzatanlar başvuru yapamıyor
soruya cevap verebilecek var mi
bir diğer konuda sorunuzu cevapladım.soruya cevap verebilecek var mi
meraba arkadaşlar.bu programı yeni öğrendim.ve aklıma takılan bişey var.diyelim ben x üniversitesinden mezunum.lisansımı bitirdikten sonra da bu burstan yararlanmak istedim.buna dahil olmam için x üniversitesinden benim mezun olduğum bölümden kontenjan açılmış olması mı gerekiyor?
ben sayısalcıyım yanlış yaptığım tercih son sıralarda, ea puanından alıyomuş ve ea puanımda yüksek yukardaki tercihlerim yerine yanlış yaptığım tercih gelebilir mi ?
cevabınız için çok teşekkürler...
Hocalarım transkriptin tarihi güncel mi olmalıdır? Bir de diploma yerine mezuniyet belgesinin aslını kullanabiliriz değil mi?
Hocalarım transkriptin tarihi güncel mi olmalıdır? Bir de diploma yerine mezuniyet belgesinin aslını kullanabiliriz değil mi?
Transkript ders çizelgenizi gösteren belge olduğu için güncel olmasının pek de bir önemi yok. Transkripte okuldan mezun olduktan sonra yeni bir not eklenmeyecek ya da çıkarılmayacak. O yüzden rahat olun ben de eski tarihli transkript verdim.
İptal etmenize gerek yok zaten o devam eder. Zorunlu hizmet zamanı kadronuz veriliyor kadro dr. araştırma görevliliği kadrosudur. MEB ise kendi bünyesinde uzman veya memur olarak alıyor dönünce.