O zaman cümleten geçmiş olsun arkadaşlar. Kapatın forumu.
Şaka bir tarafa YÖK bir bunu yapmamıştı hocam, bunu da yaparsa helal olsun valla ne diyim. Ben de en başından beri karamsarım bu işe ve hep bunu bekliyordum. Dünya da eşi benzeri olmayan 50/d saçmalığını yapanlar, bunu da yaparlar hiç şaşırmam.
Bak dostum, eğlenceli olduğunu düşünüyor olabilirsin ama senin bu tavrın hem çelişkili hem de bir nevi baltalayıcı olmaya başladı!! [MENTION=98156]tumua[/MENTION] ve [MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] ile aklıma gelmeyen bazı hocalar
defalarca Norm Kadro Yönetmeliğinin MEB'inkine benzeyecek bi tarafı olmadığını anlatmaya çalıştı ve hatırladığım kadarıyla sen de onları destekleyecek yorumlar falan yapmıştın, şimdi de sanki hiç o yazıları yazmamış gibi [MENTION=92227]onuronur[/MENTION] hocanın ısrarla MEB'inkine benzeyecek görüşüne bu yorumu falan yazıyorsun.. Konu senin ne yazdığın değil inan ben senin yazdıklarının çoğunu okumadan geçiyorum çünkü bana gereksiz geliyor ama bunu yapmamanı öneririm yaniikidebir her yazanın altına yazma bak, senin bu tutumundan dolayı forum uzuyor, değersizleşiyor ve hatta bazı tartışmalara bile yol açıyor.. Forumun falan kapanmasından öte sen biraz kendini geri çek.. Bir büyüğün olarak sana tavsiyem bu!! Bak hep olumlu bi tablo çizmeye çalıştın belki de (hiçbi yerden aldığına inanmadığım duyumlar ile) insanların umutlarını korumalarına destek oldun ama cidden kendi adıma artık senin bu süzekli yazmalarından rahatsız oluyorum.. Yine de senin kararın ama inan bi ara yazdıkların kesilmişti yakın zamanda, işte o zaman çok iyiydi forum.. Bak niyetin kötü demiyorum ama cidden rahatsızlık veriyor.. Elinden geldiğince az yaz diyorum!!