YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

mollose0

Öğrenci
Hocam TÜBİTAK bildiğim kadarıyla aslı yahut noter onaylı sureti kabul ediyor. İmkanınız var ise garantiye alın TÜBİTAK bu hiç belli olmaz sıkıntı yaşamayın..

Merhaba arkadaşlar,

Benimle benzer endişeleri olanınız yahut tanıdığınız var ise bugün TÜBİTAK ile görüştüm. Lisans mezuniyet belgenizin E-Devlet versiyonunu kabul ediyorlarmış kendileri.

Sevgiler!

mollose0

Öğrenci
Hayırlı uğurlu olsun hepimize, öylesine beklemiyordum ki bu haberi nasıl sevineceğimi bilemedim. Dilerim en kısa zamanda yayımlanır ve Kasım ayı içerisinde ilanlara çıkılabilir.

DOKTORALI

Öğrenci
dil şartı gelsinde torpilin önüne geçilsin diyorduk bunlar gitti alesi de kaldırdı. liyakat olacakmış bide ben daha da bişey demiyorum.

mollose0

Öğrenci
dil şartı gelsinde torpilin önüne geçilsin diyorduk bunlar gitti alesi de kaldırdı. liyakat olacakmış bide ben daha da bişey demiyorum.

Hocam ben mi yazıyı yanlış anladım, bahsi geçen durum MYO’lar ve benzeri meslekî eğitim öncelikli kurumlar için geçerli olacak gibi sanki? Yolda okuyorum gelişmeleri, affınıza sığınıyorum.

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
Herkese hayırlı olsun inşallah. Tam olarak öngörülerim paralelinde bir açıklama hatta forumda yazdıklarım birleştirilmiş gibi olmuş :) neyse resmi gazeteyi bekleyeceğiz tam detaylar için..

DOKTORALI

Öğrenci
bu arada norm kadro yönetmeliği sadece alınacak sayı değildir öyle olsa bu kadar süre ne alaka dediğimizde bi ton laf yedik. okudugunu anlamıyormusun norm ne demek bilmeyormusun gibi imalar. bakın adamlar kim bilir daha neleri değiştirecek bu norm yönetmelik adı altında....

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
bu arada norm kadro yönetmeliği sadece alınacak sayı değildir öyle olsa bu kadar süre ne alaka dediğimizde bi ton laf yedik. okudugunu anlamıyormusun norm ne demek bilmeyormusun gibi imalar. bakın adamlar kim bilir daha neleri değiştirecek bu norm yönetmelik adı altında....

Hocam bu açıklama Norm Kadro ile ilgili değil dikkat ederseniz benim sürekli vurgu yaptığım Öğr.Uyesi dısındaki Öğr.El. yönetmeliği ile ilgili..

Dediğim gibi ikisini ayrı ayrı yayınlayacaklar.

DOKTORALI

Öğrenci
Hocam ben mi yazıyı yanlış anladım, bahsi geçen durum MYO’lar ve benzeri meslekî eğitim öncelikli kurumlar için geçerli olacak gibi sanki? Yolda okuyorum gelişmeleri, affınıza sığınıyorum.

hocam bölümleri yök belirleyecekmiş. mesela aşçılık bölümü diyecek. ya Allah aşkına arkadaşlar siz daha herhangi bir bölüme kadro açılıp başvuru olmadığını gördünüz mü. ben görmedim. inşallah 2 3 bölüm olurda hepte cılkı çıkmaz. bu arada yök ün yazıda myo okulu diye belirtmemiş. sadece öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadroları demiş. içeriğini yayınlanınca anlıcaz.

- - - Güncellendi - - -

Hocam bu açıklama Norm Kadro ile ilgili değil dikkat ederseniz benim sürekli vurgu yaptığım Öğr.Uyesi dısındaki Öğr.El. yönetmeliği ile ilgili..

hocam size değil lafım. biliyorsunuz bu konuda anlaşmıştık sizle. ben size de demiştim norm yönetmeliğin içinde olmaz ama mevzuat değişir diye. size değil lafım. burada bazı kişiler vardı norm ne demek ona bakın falan yazanlar.

ofy

Öğrenci
Gözümüz aydın hocalarım. En azından resmî olarak yayınlanmasa da haberini almış olduk. Cumaya kalmadan resmî gazetede yayınlanır inşallah. Haftaya da kadro ilanlarını görsek tadından yenmez...

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
hocam bölümleri yök belirleyecekmiş. mesela aşçılık bölümü diyecek. ya Allah aşkına arkadaşlar siz daha herhangi bir bölüme kadro açılıp başvuru olmadığını gördünüz mü. ben görmedim. inşallah 2 3 bölüm olurda hepte cılkı çıkmaz. bu arada yök ün yazıda myo okulu diye belirtmemiş. sadece öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadroları demiş. içeriğini yayınlanınca anlıcaz.

- - - Güncellendi - - -

hocam size değil lafım. biliyorsunuz bu konuda anlaşmıştık sizle. ben size de demiştim norm yönetmeliğin içinde olmaz ama mevzuat değişir diye. size değil lafım. burada bazı kişiler vardı norm ne demek ona bakın falan yazanlar.

Yok hocam ben de o niyetle yazmadim zaten ;) kisitlayici olmayacagini dusunuyordum ve sanirim oyle olacak

Mutlu Ege

Öğrenci
Arkadaşlar bu uzmanların geleceği yerler araştırma gorevliligi için değil diye düşünüyorum? sanki myo lar için kastediliyor? Eğer araştırma görevliligi için ales kalkarsa durum pek iyi olmaz..

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
Arkadaşlar bu uzmanların geleceği yerler araştırma gorevliligi için değil diye düşünüyorum? sanki myo lar için kastediliyor? Eğer araştırma görevliligi için ales kalkarsa durum pek iyi olmaz..

Muhtemelen MYO'lardaki özel meslek alanlarından bahsediliyor hocam Araştırma Görevlileri için böyle bir uygulamanın olacağını hiç sanmıyorum.