yasarayanoglu
Yardımcı Editör
@yasarayanoglu; estagfurullah hocam uzuldum geçmiş olsun diliyorum.. Hocam ayrıca yönetmelikte öğretim görevliligi alımında en az 3 öğretim görevlisiyle başlayıp en fazla 2 katına kadar alınabilir diye birşey çıkarıyorum ben yönetmelikten, doğru mudur? Fakat araştırma görevliligi için bir alt sınır yok, araştırma görevliligi için neye gore üst sınır olacak bir çıkarımınız var mıdır?
Herkese çok teşekkür ederim sağolun.. Öğretim Görevlisi alımında şuanda uygulamada bölümün öğrenci alması için asgari 3 öğretim görevlisi alınması gerektiğini düşünürsek bu varsayım doğru olabilir. Bir de bu Norm yönetmeliği sonrası bölüm açma öğrenci alma koşullarında da değişikliğe gidilebilir. Bütün bu soruların cevabını Aralık ayında üniversiteler norm çalışmasını ilan ettikten sonra alabileceğiz sanırım..
- - - Güncellendi - - -
Herkese merhaba. Bir sorum olacaktı. Rektörler bugünkü yönetmelikten sonra öğretim üyesi ilanına çıkabilirler mi? Bu ay içersinde mesela. Yoksa norm kadro maddesine mi uymak zorundalar. 2018 icin veriler kadroları kullanabiliyorlar mi?
Norm kadro yönetmeliği yayımlandığı andan itibaren geçerli olduğu için bu yönetmeliğin getirdiği koşullar çerçevesinde alım yapabilirler..
- - - Güncellendi - - -
Bekleyenler için umarım önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler olur zira bekleyenlerden biri de benim. Bir bilgim olsa hemen yazacağım. Rektör danışmanı bir hocam bayramdan hemen sonra kadroları çıkacağız demişti. Bu durum üniversitelerin de çok fazla bir bilgisi olmadığını gösteriyor. Yaşar hocam bütün açıklamalarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum. Kızınız umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim sağolun. Maalesef üniversiteler yoğurdu üfleyerek yemeye çalıştıkları için bu süreç bu kadar uzadı..