parafiskalite
Yardımcı Editör
Ekli dosyayı görüntüle 6032
https://www.memurlar.net/haber/7880...i-butunuyle-degisti.html?utm_source=headlines memurlarnette karşılaştırma yapılmış
Evet fakat maddeyle yorum alakasız. Bu cıkarım nasıl yapılmıs ?
Ekli dosyayı görüntüle 6032
https://www.memurlar.net/haber/7880...i-butunuyle-degisti.html?utm_source=headlines memurlarnette karşılaştırma yapılmış
Yalnızca ÖSYM'ye yaptırılan ALES'in bundan sonra YÖK tarafından başka kamu kurumlarına yaptırılmasına imkan verilmiş. Bu düzenleme, YÖKDİL'e benzer şekilde ÖSYM harici herhangi bir üniversite tarafından ALES yapılmasına imkan vermiştir.
Bu yorumu cıkarabılecek madde nerede arkadaslar goren var mı ?
Unıversıte tarafından sınavın yapılması mantıgı nedır ?
Evet fakat maddeyle yorum alakasız. Bu cıkarım nasıl yapılmıs ?
Merhabalar sizinle aynı durumdayım. Alanım Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve deneyim sahibiyim. Yeni yönetmelikle maalesef ilanlara başvuru yapamayacağız. Gönül ister ki yönetmeliğe düzenleme gelsin ve en azından şu beklediğimiz 5 ayın hatrına; "Yönetmeliğin yayınlandığı tarihten önce lisans mezunu olup alanında 2 yıl tecrübe sağlamış kişilerde yönetmelikte belirtilen yüksek lisans yapmış olma şartı aranmaz." vb. şekilde bir ifade eklensin.
Bazı arkadaşlar "kendini düşünüyorsun" gibi yorumlarda bulunabilir elbette ama şimdiye kadar çıkarılan her yönetmelik yayınlandığı tarihten itibaren geçerli oldu. Örneğin Ales 3 yıl geçerli olacak dendiğinde yönetmelik yayınlandığı tarihten önce yapılmış sınavlar 5 yıl geçerli diye düzeltildi. Bu nedenle bir taraf mağdur olmaktan çıkartılırken şimdi bir başka tarafın mağdurluğu söz konusu.
Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hocam YÖKDİL'i Anadolu Üni. yapıyor ya güya. Onu kastetmişler sanırım. Yapsınlar bakalım. Hiç istemiyorum ama yapsınlar. Yapsınlar da sınava 10 gün kala duyurmasınlar.
Hocam Ar.Gör. ilanlarına çıkılabilmesi için tüm koşullar sağlanmış durumda hem mantıken hem de hukuken bakıldığında buna mani bir durum yok bugün bile ilana cikilabilir.
2 yönetmelik ile yök akademiye büyük darbe vurdu. Artık kadro ilanları hayal kimse boşuna beklemesin. Vahdet hoca twitterda palavra atıp duruyor. Detayları akşam yazacağım.
@yasarayanoglu hocam ayni seyi enstitu tarafindan verilecek olan ogretim gorevlisi ilanlari icin soyleyebilir miyiz? Onlar da mi sorunsuzdur? Biliyorsunuz yok bu surecte ar gor ve ogr gor kadrolarini ayni kumede degerlendirdi. Hocam myo icin degil universitelerin enstitulerinin yayinlayacagi ogretim gorevlisi ilanindan bahsetmekteyim
Yeni yönetmelikte ales ilgili alanda mı 70 puan yoksa herhangi bir alanda mı yani ea say söz puan türlerinden herhangi birinden mi 70 puan almak gerekiyor...
Sayın hocam teşekkür ederim. Geçen yıl belirledikleri bölümlere nasıl ulaşabiliriz???
@yasarayanoglu Hocam ales istenmeyecek olan alanlarla ilgili ne zaman bilgilendirmek yapılır? Sizce bu alanlar hangileridir?
Hocalarım merhabalar, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum burayı anlayamadım.
12. maddede araştırma görevilisi kadrosu için ilk değerlendirme sonucunda (yani %60 ales ve %40 dil sınavı) nihai sonuç için alınan kriterler hangisi oluyor, ikinci cümlede yazan mı ? Yani %30 Ales, %10 dil sınavı, %30 giriş sınav notu ve %30 lisans mezuniyet notu şeklinde mi oluyor aratırma görevlisi kadroları için ?
Hocam Ar.Gör. ilanlarına çıkılabilmesi için tüm koşullar sağlanmış durumda hem mantıken hem de hukuken bakıldığında buna mani bir durum yok bugün bile ilana çıkılabilir.
Bu gece ilan görecek miyiz?
Peki hocam öğretim görevlisi ilanları cıkarmı?