I
infolib
Guest
Doğrudur. Hatta Kasım 15den sonra yavaş yavaş yayınlanma başlarlar.
Hocam Aralık ayında üniversiteler norm kadrolarını Yok e bildirirler maddesinde araştırma görevlisi ibaresinin geçtiği maddeyi dahil etmemiş. İlgili yönetmelikte bu şekilde . Bu durumda üniversiteler hemen ilana çıkabilir hiçbir engel yok. Yanlış mıyım?
Yaşar hocam Iyi aksamlar. Çok uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum, verdiğiniz bilgiler icin çok teşekkürler. Size göre ilanlar ne zmn çıkmaya başlar?
Devlet üniversitelerindeki sınırlandırmayı bir nebze anladık diyelim. O halde özel üniversiteler bu haftadan itibaren ilana çıkacaktır?
@yasarayanoglu hocam, araştırma görevlisi kadroları, sizinde malumunuz ve tahmininiz üzerine büyük ölçüde "REFERANSI GÜÇLÜ" bireylere açılacağından dolayı senatoların norm belirlemeleri tek bir toplantıda dahi halledilebilir. Zaten son birkaç aydır üniversitelerin öğretim elemanı ihtiyaçlarını belirlediğini de biliyoruz.
Eğer YÖK'ten yasaklayıcı bir yazı veya yönerge gelmezse, kasım ayının sonlarına doğru araştırma görevlisi ilanlarının yayınlacağını düşünüyorum. Saygılarımı sunuyorum, herkese iyi geceler.
Değerli arkadaşlar öğretim görevlisi alımları ile ilgili olarak not ortalaması olarak sadece ve sadece lisans ortalaması mı dikkate alınacak acaba? Madem ki herkesen az yl mezunu olmak zorunda neden yl gibi daha üstün bir diplomanın etkisi olmasın not ortalamasında diye bir soru takıldı kafama. En azından belli bir yüzdede lisansın etkisi kadar l ortalamasının da etkisi olmalı gibi geliyor bana. Sizce de mantıklı değil mi bu? Yönetmelikte bu durum belirtilmiştir sanırım değil mi ? bilen birisi açıklık getirirse sevinirim.
Sayın hocalarım merhabalar. Ufak bir sorum olacak net Bilgisi olan yardım edebilirse çok müteşekkir olurum. Ar. Görevlisi başvurularında diplomanın Aslı gerekli mi yoksa dekanın ıslak imzası bulunan geçici mezuniyet belgesi kullanılabilir mi? Çok teşekkür ediyorum şimdiden
Merhaba arkadaşlar. Üniversiteler araştırma görevlilerinin alımlarındaki belirsizlik dolayısıyla Yök'e bilgilendirilme yazısı göndermiş. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Hayir dogru degil. Doktora bitince ogretim gorevlisi kadrosu kovalamazsiniz zaten, ogretim uyesi kadrosu kovalarsiniz.Hocalarım bir sorum olacak,
Birkaç arkadaşım yl bitirip fakültede öğretim görevlisi oldular. Artık doktora bitmeden fakültelerde Öğretim Gör. Olunamıyor diye bir duyum aldım, doğru mudur?