Hocam eskiden YÖK tarafından mart-nisan aylarında yapılıyordu öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadroları için belirlenen ilave atama izinlerinin üniversitelere dağıtımı. Ancak yeni dönemde bu CB tarafından yapılacağı için sistemin nasıl işleyeceğine emin değilim.
Bunun dışında Norm Kadro çerçevesinde üniversite senatolarınca belirlenecek Ar.Gör. kadroları ise malumunuz her yıl Aralık ayında ilan edilecek.
ALES sonuçları ilgili dönemde sonuç açıklama tarihi ne zaman ise o tarihten itibaren 5 (BEŞ) yıl geçerli...
Hocam tüm kadrolar için geçerli alınan talepler. Bu taleplerin iletilmesi için her bir üniversitenin belirlediği tarihi benim bilme şansım maalesef yok ama muhtemelen her üniversite Norm Çalışmasını bitirmek zorunda olduğu için en geç bu ayın ilk haftasını tarih olarak belirlemiştir. Personel daire başkanlığınızdan daha detaylı bilgi alabileceğinizi düşünüyorum.
Hocam bu ilanlar ile ilgili değil her yıl Aralık ayında üniversiteler Norm Kadro Cetvellerini açıklayacaklar.
Ben de öyle düşündüm ama tereddütte kalmıştım, şimdi aydınlandı hocam teşekkür ederim.