Keşke sizin kadronuz da norm fazlası olsaydı hocam çünkü benim çizdiğim çerçeveye göre sizin kadronuz norm fazlası olsaydı YÖK üniversiteniz mağdur olmasın diye ona direkt izin verirdi ama norm'a uygun diye 2019 kadrolarına bırakıyor olabilir. Doçentliği gelmiş olan hocalar için ise bir şey diyemiyorum çünkü o apayrı bir mevzu ki norm kadro kısıtlayacı olduğu için (özellikle öğretim üyeliğinde) orada başka şeyler oluyor olabilir. Kısacası bence 2018 bitene kadar bu böyle devam eder ve 2019 esas uygulama safhası olur diyorum ikinci defa!!
hocam benim kadrom yok. Yazdigim metinde bahsettigim kadro tek bir kadrodur o da bahsettigim okulumuzfa halihazirda gorev yapan yar doc hocamiza verilecek olan doc kadrosudur. Metinde iki farkli kadro ornegi bulnmamaktadir. Ayni zamanda sunu da soyleyeyim suan lisansustu egitim gordugum universite mevcut iktidar tarafindan kurulmus ve yök tarafindan da tabiri caizse vaftiz edilmistir. Yani israr ettiginiz sekilde mugla sitki kocman ya da akdeniz uni bize esnek davranin 2018 bitmeden su kadrolari yayinlayalim demis ve yök bu izni vermisse bu izin haberi mugla ya da akdenize ulasmadan bizim universiteye ulasir insanlar magdur olmazdi. Ayrica eski sistemdekk gibi 2018 kadrosu 2019 kadrosu 2020 kadrosu meselesi yok artik diyorum ikinci defa. Yonetmeligin yayinlandigi tarihten itibaren uygulanma zorunlulugu var. 2018
bitsin 2019 gelsin meselesi yok zira artik yil ayrimi da zaten kalmadi. 2018de alinmis ve rektorluge cekilmis ve ayni zamanda norm kadro yonetmeligine de uyan kadrolar 2018 aralikta da 2019un ekiminde de ilana cikar universiteye kalmis
Son düzenleme: