chefugur
Öğrenci
Deneyim sorunu diye bir sıkıntı yok emin olun yakında ilanı çıkacak myo için bilgim dahilinde konuşuyorumhenüz myo deneyim sorunu ile uğraşılmaktadır ilanların çıkmamasında etkisi büyük
Deneyim sorunu diye bir sıkıntı yok emin olun yakında ilanı çıkacak myo için bilgim dahilinde konuşuyorumhenüz myo deneyim sorunu ile uğraşılmaktadır ilanların çıkmamasında etkisi büyük
Hocam kişisel kanaatiniz mi bu? Yoksa bir Bilgi mi aldınız?henüz myo deneyim sorunu ile uğraşılmaktadır ilanların çıkmamasında etkisi büyük
Hocam artık ilan çıkmayınca yönetmelik vs. falan inceliyorum Resmi Gazete de. [emoji4] Resmi Gazete ilan ücreti bir satır 15 TL olmuş, ödeme sonunda fatura aranmaz yazmışlar bide. [emoji23] Baya bi gülüyorum artık [emoji23]Resmî gazete yayımlandı. Van 100. Y.Ü. İlanı var sadece
Arkadaşlar merhaba, norm kadro konusunda pek bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ancak araştırma görevlisi kadrosu açılmasını bekliyorum.
Bugün, YÖK üyesi bir hocamdan aldığım bilgiye göre - ne kadar doğrudur bimiyorum - kendi çalıştığı üniversite ocak ayı içinde norm kadro çalışmasını tamamlayacak ve kadroları ilan edecek. Normalde araştırma görevlisi ya da öğretim görevlisi kadrolarının norm kadro ile bir ilgisi yok diye biliyorum ancak anlattığı kadarıyla, en azından kendi bulunduğu üniversite tüm kadroların çalışmasını tek seferde yürütecek.
Yazdıklarım, edindiğim bilgileri kapsıyor. Yorum yapacak kadar bilmiyorum işleyişi. Yapabileceğim tek yorum, kadroları eskiden olduğu gibi belli dönemlerde beklemeyeceğimiz. Tabii bu benim yorumum.
Umarım tez zamanda her şey netleşir.
Resmî gazete yayımlandı. Van 100. Y.Ü. İlanı var sadece
Merhaba, bir şey soracaktım, vakıf üniversitesinde yüksek lisans veya doktora yapan bir öğrenci devlet üniversitesinde araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilir mi? Bir üniverstinenin Personel daire başkanı eğer vakıf üniversitesinde öğrenciseniz, devlet üniversitesinde araştırma görevlisi kadrosuna başvuramazsınız dedi, herhalde görevlendirmeler sebebiyle.. Bunun doğruluğu nedir? Bilen biri cevaplandırırsa çok memnun olurum.
Umarız bu şekilde 2018 kadroları 2019'a devrolur, aksi takdirde (31 Aralık'a kadar ilan edilmediği takdirde) sayısız kadro yanabilir.
- - - Güncellendi - - -
O bölüm (Özel Güvenlik) için sürekli bir hareketlilik var, ya ilan şartı değişiyor ya yeni ilan çıkıyor
Umarız bu şekilde 2018 kadroları 2019'a devrolur, aksi takdirde (31 Aralık'a kadar ilan edilmediği takdirde) sayısız kadro yanabilir.
- - - Güncellendi - - -
O bölüm (Özel Güvenlik) için sürekli bir hareketlilik var, ya ilan şartı değişiyor ya yeni ilan çıkıyor
Hocam; ilginç bir şekilde, söz konusu ilan birkaç kez değişti. İlk ilanda "İşletme ya da İktisat lisans mezunu olmak..." şeklindeydi. Düzeltme ilanında "Fakültelerin Güvenlik Bilimleri Fakültelerinden mezun olmak" ve en az 7 yıl tecrübe şartı vardı. İlan bir hafta sonra iptal edildi ve bu son şekliyle dün akşam Resmi Gazete de yayımlandı. Son ilanda tecrübe kısmında değişiklik yapmışlar ve "en az 5 yıl çalışmış olmak" ibaresi kullanmışlar.
Bildiğim kadarıyla Güvenlik Bilimleri Fakülteleri yeni kuruldu ve henüz mezun vermedi.
Sizce neden bu şekilde değişiklikler oldu?
Genel sartı da hatalı zaten.
Ogretım gorevlısı ıcın; lısans alanının dısında atama yapılacak bolumun de puan turunu kabul eden yonetmelıgı yazmıs. Son yonetmelıkle bu karar degıstırıldı, sadece mezun olunan alanın puan turu kullanılabılır.
Cevap, verebilecek arkadas yok mu? Birisi cevaplandırırsa çok memnun olurum.
Umarım. Birçok kişi devrolacağını düşünüyor fakat ben hiç sanmıyorum.
Bu kez de bütçe belirlenmesi gibi konular yüzünden Mayıs'a kadar bekletiliriz. Yıllarca böyle oyalandık zaten. Geçen sene Aralık'tan (kadroların yoğunluğunu kaybettiği tarih) bugüne kadar geçen süreci çok iyi bildiğim için hiçbir şeye şaşırmam. O yüzden Aralık 28'e kadar ilanlar çıktı çıktı. Ondan sonra Nisan-Mayıs ayına kadar bekleriz (bence).
Memurlar.net'te yer almıştı bu ilanın şartı, yoğun itiraz sonucu değişmiştir diye düşünüyorum. Polis akademisi bünyesinde böyle bir fakülte vardı, ama ne zaman mezun verdiğine ve mezunların alanda 5 yıl deneyim kazanıp kazanamadığına bakmak lazım)
- - - Güncellendi - - -
Doğru, ama ALES'ten muaf bir ilan olduğu için bu da bir şey ifade etmiyor
Hocam yorum yapıyorsunuz eyvallah ama keşke üye olsaydınız foruma. Şahsım adına söylüyorum ki ben üye olmayan kişilerin yorumlarını pek inandırıcı bulmuyorum. Genel olarak da inandırıcı gelmeyen birçok yorum var ama üye olmayanlara daha fazla inanmıyorum [emoji23]kişisel değil aldığım bilgi dahilinde söylüyorum sonuç ne olur bilemem bu hafta bununda belli olmasını beklıyorum