Hocalarım Meslek Yüksek Okullarına açılmış olan öğretim görevli kadrosu ilanına 3 yıl deneyim şartı yani 3 yıl ders vermiş olma şartı koyabiliyorlar mı ? "Özel Şart: Sanat Tarihi Bölümü lisans, Sanat Tarihi alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, Yükseköğretim kurumlarında
belgelendirmek kaydıyla alanında en az 3 (üç) yıl ders verme deneyimine sahip olmak." gibi yani.
Evet, tezli yüksek lisans + deneyim şeklinde koyabiliyorlar.
Evet, tezli yüksek lisans + deneyim şeklinde koyabiliyorlar.
Gerçekten anlam veremedim @tumua kardeşim. Yahu bu arada Yaşar hocam nerelerde? @yasarayanoglu hocam ses verin özlettiniz.
Hayır ya!! Özel belirlenmiş alanlar haricinde deneyim şartı aranmaz!! Hatalı İlan
Hayır ya!! Özel belirlenmiş alanlar haricinde deneyim şartı aranmaz!! Hatalı İlan
Pamukkale Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına "Türk Dili ve Edebiyatı Lisans, Türk Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak" özel şartı koymuş...
Şahsa özel ilanın güzelliğine bakar mısınız? [emoji35]
Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
geçen hafta bile daha iyiydi... sözün bittiği nokta artık. yazık
Pamukkale Üniversitesi gibi çıkarlarsa ilanlara çıkmasınlar daha iyi. Kişiye özel nokta atışı ilanlar... Haram olsun ne diyim...Yazık! Allah yardımcınız olsun hocam...
- - - Güncellendi - - -
Sevgili hocam, henüz daha haftanın ilk günüydü. İnşallah diğer günlerde olumlu gelişmeler olur...
Sn. [MENTION=2365]Merve[/MENTION] hocam almış olduğunuz bilgilerin kaynağı nedir? Ne kadar güvenilirdir? Ayrıca neden öğretim üyesi dışındaki kadrolar? Niye öğretim üyeleri değil?
Önceden ilan şartı da yöke gidiyordu. Şu anda kadro izni alındıktan sonra üniversite özel şartı belirleyip kendisi resmi gazeteye yolluyor. Başka bir değişiklik yok yani.