Sayın forum üyeleri,
Umarım herkes gönlündeki kadroya ulaşır.
Daha önce forumda gündeme geldiği için ben de kadro konusu arasına girerek görüşlerinizi almak istiyorum.
7100 sayılı kanunun 8. maddesine göre Kurumunda uygulamalı ve teorik dersler veren bölümler de dahil olarak benim bölümüm dışımda hiçbir bölümün Arş. gör. Dr'u herhangi derse öğretim yardımcısı olarak görevlendirmiyor, veriyorsa dersi kendi üzerine veriyor. Kurumdaki Arş. Gör. Dr'lar arasında sadece ben uygulamalı dersleri kendim vermiyorum, bölümdeki ben dahil tüm öğretim elemanlarının maaş karşılığından fazla ders saati olmasına ve görevlendirmeye itirazıma rağmen dersleri kendim verip 12 saat maaş karşılığımı doldurmak yerine derslere öğretim yardımcısı görevlendiriliyorum.
İtirazıma cevap olarak
"2547 sayılı Yüksek Öğretim kanunun Madde 33 (Değişik: 17/8/1983 - 2880/16 md.)a) (Değişik: 12/8/1986 - KHK 260/3 md.) Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma,inceleme ve deneylerde yardımcı olan ve yetkili organlarca verilen ilgili diğer görevleri yapan öğretim yardımcılarıdır"
yazılıyor.
Kendi üzerine ders vermeyip, derslere öğretim yardımcısı yapılan Arş. Gör. Dr var mı, tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.