YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

pHDoktor

Öğrenci
Hocam Osmangazi Üniversitesi öğretim üyesi kadro ilanını kendi sitesinden akşam üzeri kaldırdı. Bir iptal durumu daha sözkonusu sanırım. Bir iki güne çıkar kokusu.

Bu nedir hocalarım inanın anlamıyorum. Bu ilanlar personel işleri daire bşk, rektör yardımcısı yada rektörlerden habersiz mi çıkıyor? Şanslarını mı deniyorlar hiç mi sormuyorlar. Umarım ilan iptal olmaz.

F

Forum 711

Guest
???

Arkadaşlar mrb, bir konu hakkında sorum olacak; araştırma görevlisi sınav sonucunda yedek sıradayım, asil adayları için tanınan süre zarfında üniversiteye herhangi bir belge vermem gerekiyor mu ?

kadirk

Öğrenci
Hocam sorunuzu etiket olmadığı için gözümden kaçırmışım şimdi siz yazınca arayıp buldum. 2018 mali yılına ait kadro kullanım izinleri ilgili yıl içerisinde kullanılmadığı için yeni mali yılda o yıla ait atama izin sayısı belirlenmeden üniversiteler ilana çıkamazlar.

Yaşar Hocam, Okuldan bu işleri bilen bir hocam ile görüştüm bana şöyle birşey dedi 2018 de onay alınan kadrolar ilana cıkmadıysa rektörlüğe cekilir sonra da istenilen zamanda yayınlanabilir gibi birşey dedi. Ama onay alınmadıysa 2019 mali kararnamesini bekler dedi. Birde anlamadığım artık onay alınmıyor du diye biliyorum. Bu bekleme süreci iyice sarpa sarıyor ve kafalar cok karısık

AkademikNoNe

Öğrenci
Ne plan var ne program. Düzgün bir devlet dediğin sistemini oturtur; neyin ne zaman olacağı bilinir, işler plana göre ilerler. Bizde ise birilerinin keyfi ne zaman olursa o zaman bir şeyler ilerliyor. Yetmiyor, gelenek halini aldı dediğimiz uygulamaların da suyunu çıkarıyorlar...

A

Akademik ForumZ

Guest
Pazartesi sabahı itibariyle Osmangazi Üniversitesinin ilanının iptal edilmemesini olumlu bir işaret olarak alabilir miyiz acaba?

qrace07

Öğrenci
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin ilanının akıbeti ne oldu?

Vahdet Özkoçak twitter'da "2019'un ilk Öğretim Üyesi kadrosu hayırlı olsun, darısı diğer kadrolara ve bekleyenlere." Yazmış.

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

pHDoktor

Öğrenci
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin ilanının akıbeti ne oldu?

Vahdet Özkoçak twitter'da "2019'un ilk Öğretim Üyesi kadrosu hayırlı olsun, darısı diğer kadrolara ve bekleyenlere." Yazmış.

Hocam sanırım iptal edilmedi olumlu bir gelişme gibi duruyor

Adessss

Öğrenci

Hocam bi link atar mısınız bulamadım linki, umarım artık öğretim üyesi ilanları başlar, yıldık.

Sekoloji

Öğrenci
İlan iptal edilmiş arkadaşlar.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğünden:
İPTAL İLANI
25.01.2019 tarihli ve 30666 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 676/1-1 nolu Üniversitemiz
öğretim üyesi alım ilanı 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda öğretim üyesi kadro
sayıları belli olmadığından dolayı iptal edilmiştir.

Adessss

Öğrenci
İlan iptal edilmiş arkadaşlar.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğünden:
İPTAL İLANI
25.01.2019 tarihli ve 30666 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 676/1-1 nolu Üniversitemiz
öğretim üyesi alım ilanı 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda öğretim üyesi kadro
sayıları belli olmadığından dolayı iptal edilmiştir.

Yine hüsran.

mech-eng

Öğrenci
Hocalarım merhaba, daha önce sormuştum ancak netleştiremediğim için tekrar sormak istiyorum. Araştırma görevlisi nihai değerlendirmede, transkriptinde hem 4lük hem de 100lük notu olan bir kişinin, yök skalası dönüşümü yapılmadan, transkriptte bulunan yüzlük notunun kullanılması mümkün mü acaba? Bu zamana kadar ben de mümkün olmadığını düşünüyordum ama bazı değerlendirme tutanaklarında kullanıldığına şahit oldum ve işler iyice karıştı. Sanırım bu konuda net bir söylem yok yönetmeliklerde. Sadece 4lük notların 100lük çevriminde yök dönüşüm tablosu kullanılır ibaresine rastladım ben ancak hem 4lük hem 100lük içeren transkriptler muamma. Bu konuda yorum yapabilecek ve ilgili yönetmeliği paylaşabilecek olan var mı acaba?