Beklenen bir şey olmasaydı kadro ilanları iptal olur muydu? Neden iptal olduklarını araştırınca ortaya çıkıyor neye göre iptal edildi? Durum açık gibi görünüyor. Bekleyeceğiz
Hocam yine ne kararnamesi bekliyoruz ki? Ne konuda çıkacak yani?
Beklenen bir şey olmasaydı kadro ilanları iptal olur muydu? Neden iptal olduklarını araştırınca ortaya çıkıyor neye göre iptal edildi? Durum açık gibi görünüyor. Bekleyeceğiz
Hocalarım merhaba. Özellikle [MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] hocama sormak istiyorum. Araştırma görevlisi oldum. Haziran da yüksek lisansım bitecek ve inşallah eylül de doktoraya başlayacam. Yüksek lisansım biter bitmez işten çıkarılır mıyım yoksa doktoraya geçişime izin verilir mi? Teşekkür ederim.
Arkadaşlar asil kisinin kayit evraklarini vermesi icin olan 15 günlük süre sonucun aciklandigi günden mi başlıyor yoksa eve tebligat falan mi gelcek? Dıger sorumda Çankırı üniye evraklari teslim ettik ama ege ünide de asil durumdayim.Ben ilk evrak verdigim Cankiriyi degilde izmiri secebiliyormuyum sorun olur mu?önceden evrak falan verdik guvenlik sorusturmasi başlamış olabilir vs.
O dediginiz cok eski bir OYP kurali. Artik oyle islemiyor maalesef.hemen çıkarılmazsınız ama iki dönem içinde girmeniz gerekir.
Tamamen universiteninizin politikasina bagli. Bekleyebilir de cikarabilir de. Yuksek lisans-doktora arasinda rapor alip cikarilmadan gecenler varmis diye duymustum ama tam ayrintilarini bilmiyorum maalesef.[MENTION=88281]finduilas[/MENTION] hocam, ne olur peki? Çıkarılır mıyım işten?
Hocalarım merhaba. Özellikle @yasarayanoglu hocama sormak istiyorum. Araştırma görevlisi oldum. Haziran da yüksek lisansım bitecek ve inşallah eylül de doktoraya başlayacam. Yüksek lisansım biter bitmez işten çıkarılır mıyım yoksa doktoraya geçişime izin verilir mi? Teşekkür ederim.
Sayın @yasarayanoglu Hocam, 2019 yılında kadro ilanları görmemiz için bir kararname beklendiğini belirtmişsiniz. Hangi kararname bu acaba, bilgilendirebilir misiniz bizleri?
Elbette, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ilgili hükümlerine göre üniversitelerin 2019 yılı için öğretim elemanı kadrolarına yapabilecekleri yıllık atama sayısı ve yıllık atama sayısına dahil edilmeyecek istisna atamalar ile ilgili bir Cumhurbaşkanlığı kararı alınması gerekiyor. Şuanda beklenen karar bu ve iki üniversite de bu nedenle kadro ilanlarını iptal etti.
Nazik cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Peki bu kararnamenin ne zaman çıkacağı ile ilgili genel bir beklenti var mı?
Rica ederim hocam.. Maalesef bu konuda hiçbir bilgiye sahip olmadığım gibi tahminde duymadım kaldı ki Cumhurbaşkanlığı tarafından alınacak kararlar konusunda tahmin yürütülmesi de neredeyse olanaksız..
yaşar hocam bugün çıkan kararnamelerin bir etkisi varmı öğr. üyesi ilanlarına. ve karatay üniversitesi profesör ilanı çıkmış. yine mi iptal olacak acaba?