Hayır dr.öğretim uyesi sahsen teslim ettim dosyalarimi fazlasiyla tamdi adimi ilan ettiler ama yazdilar ama yanlis yazdilar soyadimi simdide ...ard nietliler ve pis kokular fazlasiyla doğrudur hocam
((uzulmemek elde değil uc kisilik kadroya kendi gorev yapan hocasini tekrar deneme dersi adiyla sinava sokmakta kadro isgal zaten torpillilerle ...
- - - Güncellendi - - -
Hayır dr.öğretim uyesi sahsen teslim ettim dosyalarimi fazlasiyla tamdi adimi ilan ettiler ama yazdilar ama yanlis yazdilar soyadimi simdide ...ard nietliler ve pis kokular fazlasiyla doğrudur hocam
((uzulmemek elde değil uc kisilik kadroya kendi gorev yapan hocasini tekrar deneme dersi adiyla sinava sokmakta kadro isgal zaten torpillilerle ...
Dr.ogretim uyesi olarak calisan hocasi birinci kadroyu alicak ikinci ve ucuncu kadroda kendiadamlari onca belge ve cd hazirladim.yol km gittim taa nerelere... benim puan ve eserlerim daha yüksek hakkım yenmekte
((Hakkimi.helal etmiyorum uc.kisilik kadroda ucude torpilli alincak yaziklar olsun!sikayet yeri yokmu?
- - - Güncellendi - - -
Oncelikle kargonuzun zamaninda gidip gitmediginden emin olun ben bu sıkıntıyı 2 defa yaşadım. Ikinci olarak da belgeleri istenildigi gibi yolladiginizdan emin olun. Örneğin orjinal transkript istemislerdir ve siz fotokopi yollamissinizdir. Bunlari tekrar gozden gecirin. Eger bu ve buna benzer durumlar yoksa boyle birsey yapamazlar. Ancak ben artniyetli birsey yapacaklarini sanmam. Sebepleri vardir siz ilgili kurumu bir arayin.
Degil hocam dr.Öğrt.üyesi 3 kisilik kadro kendi adamlarina hemde.teki ayni departmanda farkli bolumde kadrolu calisan hocalarına ayrılmış yani misal iktisad calisiyor ama yeni acilan bu kadro ilanina basvurmakta sozlu deneme dersine giricek dolaplar pis oyunlar var ...diger kalan 2 kisilik kadroda gene torpilli hak.etmeyenler! bu kadarda hukuksuzluk olmaz bilen birileri bana yol gostersin ltf
- - - Güncellendi - - -
Sanırım en rahat ilan veren üniversite hangisi diye sorsalar kesin Selçuk Üniv. derim. Ne zamana, ne kado yönetmeliğine ne de ilan kriterlerine takıldı. Acaba verdiği ilanlar hangi kurala uygun. Diğerleri beklesin bakalım. Benim normum dolu diyip ilan da etmesin, beklesin.
Adamina göre , hakkaniyetsiz alim örneğini aci sekilde şekilde yaşıyorum ....denir ama kul hakkı en güzel yenir sinir olmamak uzulmemek elde degil ...sikayet mekanizmasi denetleme olmali ,?