A
Akademik Forum
Guest
yüksek lisans erteleme
Hocam ne kadar erteleme olur yeni bir yüksek lisansa geçersem ?
Hocam ne kadar erteleme olur yeni bir yüksek lisansa geçersem ?
Kaç yaşındasınız?Merhaba,
1 senedir bakaya durumdayım. Önümüzdeki Eylül gibi yüksek lisansa başlamak istiyorum. Hatta bir okuldan daha önce kazandığım burs bile var. Ancak bu bana tecil sağlar mı? Yani yukarıda bakaya durum belgesi ile kayıt yapılabildiği söylenmiş. Ancak kaydı yaptırdıktan sonra alacağım öğrenci belgesi ile ben askerlik şubesinden tecil alabilecek miyim?
Teşekkür ederim.
Yoo yaptırabiliyor sıkıntı yok sonrasında kendiniz tecil ettirebiliyorsunuz.hocam merhabalar benim tecilim 2015 temmuz ben yüksek lisansla askerliği ertelemek istiyorum ama agustos celbinde bakaya ya düşeceğim bakayaya düşen birisi yüksek kazansa dahi tecil yaptıramıyor mu ?
merhabalar arkadaşlar ben de bakayayım üniversite mezunu oldum tecilim doldu kasımdan beri bakayayım ocak veya şubatta yüksek lisans yaparsam tecil edebilir miyim bu durumda olup da düzelten cevap verecek kimse yok mu Allah rızası için
- - - Güncellendi - - -
slm. ben de aynı durumdayım ama cevap yazan yok. yrn Askerlik şubesini arayıp bilgi edinmeye çalışacağım. Tatilden sonra da askerlik şubesine bizzat gidip savunmamı vereceğim. Savunma da ne yazacağımı bilmiyorum. yüksek lisans için bakaya kaldığımı ya da bedelli askerliği beklediğim için bakaya kaldığımı ifademe yazacağım. Umarım kovuşturmaya gerek yoktur yazısını alırım. Sonra ise mayıs celbine kalırım. Bu süre içinde yüksek lisansa kayıt yaptırabilirim. Tek sorun savunmada ne yazacağımız bence...