Merhabalar acil cevap verebilir misiniz, sayfaları tek tek okudum ama herhangi bir cevap bulamadım.
2015 yazında, o tarihte tezli yüksek lisanslara herhangi bir harç ödemesi olmadığından ikisine de kaydoldum. İlk önce ytü'ye sonra da istanbul'a kaydoldum.
Ytü kayıt aşamasında askerlik durum belgesi istemedi, istanbul istedi ve tecilimi istanbul üniversitesi 2018 ekime kadar gerçekleştirdi(3yıl)
İlk dönem iki üniversiteye de kaydoldum. istanbulda harç gözükmedi. Ytüye devam ettim istanbul'daki derslerden kaldım. Amacım en kısa zamanda yıldızı bitirmekti.
Bu dönem ytüden derslerimi seçtim. istanbul üniversitesi her zaman olduğu gibi tüm öğrencilerine otomasyon ve harç problemi yaşattı. otomasyonda harcım ilk dönem ve bu dönem olmak üzere çıktı. Tecilde bir sıkıntı olmasın diye harcımı yatırıp istanbuldan da ders seçecektim fakat bankada bir haftadır problem olduğunu ve ödemelerin gerçekleşmediğini söylediler. istanbuldan ders seçmiş olmama rağmen bu banka sorunundan ötürü ders seçmedim gibi gözüküyor.
Şimdi sorum, ben ders kaydı yaptırmadım diye istanbul üniversitesi tecilimi iptal ettirir mi ya da bu 3 yıllık tecil hiç ders kaydı yaptırmasam bile iptal olmaz mı?
okulu ara sor diyeceksiniz aradım herkes birbirine yönlendiriyor ve telefonlara kimse cevap vermiyor, şu an şehirdışında olduğumdan okula da gidemiyorum.
Yardımcı olur musunuz lütfen.
İki ylisans da tezli.
ders kaydı yaptırmasanız da tecil bozulmaz.