İyi günler...Daha önce sormuş olduğum soruya cevabınız için teşekkür ederim.
Dün askerlik şubesine gittim,şu an mevcut durumum;
Sınıflandırmaya tabi tuttular,verilen belgede sınıflandırma tarihi olarak 25 Temmuz 2014 yazıyor.Bu zamana dek askerlik yönünden bir sakıncası yoktur diyor.Ayrıca verilen bir diğer belgede de 30 Haziran 2014 e kadar,şuanki bilgilerinizde bir değişiklik olursa--(eğitim durumu,sağlık durumu vs)-- bunları bıldırmelısınız.30 hazırana dek bıldırmedıgınız takdırde de yapılan bu sınıflandırma ıle askere alınırsınız gıbı bır ıbare var...
Hocam ben gecmıs yıllarda guz dönemı yuksek lısans basvurularına baktım,devlet unıversıtelerı hazıran-temmuz arasında basvuruları alıyor,genellıkle de temmuz sonuna dogru kesın kayda alacaklarını ılan edıyorlar;
1) 30 hazırandan sonraya kesın kaydım kalacak olursa askerlık yonunden bir sıkıntı olur mu?
2)Devlet üniversitelerinde donem ıcınde de sureklı yuksek lısans basvurusu alan bölümler-unıversıteler var mıdır? (Muhasebe Denetiminde yuksek lısans yapmak ıstersek örnegin Okan Üniversitesi hemen kayıt yapabılecegını söyluyor.Tabi 6000 TL ye yakın bır ödeme karsılıgında )
3) Özel unıversıteye yuksek lısans ıcın kaydımı yaptırsam,sonra mesela Temmuz-agustos gıbı kaydımı sıldırmek ıstesem ve devlette yuksek lısansa gecsem,özel universiteye ödeyeceğim mebla nasıl olur,nasıl bir değerlendirmeye tabı olurum,tam ücreti alırlar mı?
4) Tavsiye edebileceğiniz bir üniversite varsa çok sevinirim.Zira biz tıpçılar uzmanlık sınavı bocalamasındayken maalesef yüksek lisans,vakıf unıversıteleri şartları-ücretleri konusunda yeterli bilgiye sahıp olamıyoruz.
Saygılarımla...