Merhaba, aynı şeyi ben de yaptım, yaptıgın gibi. Bu sene yani 2017 ye kadar dersleri vermen gerek şeklinde bir kısıtlama koydu itu. Bu gitmeyip ders seçme olayı var ya seni de mahvedecek. Ben de aynısını yaptıgım için o seçtiğim derslerin hepsini yüksek notla vermem gerektigini söylediler. İki defa konuştum tam olarak böyle. Ben 3 ders vermiştim oysa ki. Geriye kalan dersleri verip gidecektim. Kalan 4 ders ve 1 semineri yani. Bana seçip gitmedigim dönemlerde seçtigim 9 dersi daha almam gerektigini ve hepsinin ortalamasının minimum 3.00 düşmesini aksi taktirde yine mezun olamayıp atılacagımı söylediler. Şu an bekledikleri şey atılmanın gelmesi ve gelecekmişte. İnan bu dönem bitiririm diye gidecegim okula gitmiyorum evde oturup düşünüyorum. Ben 2011 yılında girdim ve maddi durumumdan dolayı hep çalışmak zorunda kaldım, akademisyen olma hayallerimin heba olmasına mı üzüleyim yoksa özel sektörde çalışmak zorunda kalıp okula gidemeyişime mi bilmiyorum. Okul her derse gelmemi istedi her ders quiz yaparak gizliden yoklama almış oluyor, iş yerleri ise ben sana para veriyorum burda kalacaksın diyor. Ve arada kalıp dagılan sen ben oluyoruz. Üstelik diger okullarda derslerin tek güne toplanması gibi bir durum yok itu de. Hergün sasede bir buçuk saatlik ders için okula geliyorsun, ders saatini de ne sabah ne akşam yapıyorlar mesela saat 14.00 gibi zamanlarda yaparak ikinci bir yere gitme ya da çalışma opsiyonunu yok etmiş oluyorlar. Bundan sonra sana tavsiyem kayıt yaptır ama ders seçme.