A
Akademik Forum
Guest
Bu kadar insanı üzmeye kimsenin hakkı yok hem atılma yok deniyor hocalar da rahat öğrenci bitirmek istese bile atılma yok diye hoca rahat davranıyor öğrenci ne yapsın hocaya mahkum sonuçta
Şimdi Nazmi Hocam bizi bu konuda detaylıca aydınlatabilir misiniz? Ben 8 Mart 2016'da İşletme (Tezsiz) Yükseklisansa kaydoldum. 4 Nisan 2016'da derslere başladık ben bu yeni sürelerin kapsamı dışında mı kalıyorum yoksa biz bu yeni sürelere dahil miyiz?
Şimdi bu süreler eğer geçerli olacaksa bu okulda en fazla 2 dönemimiz daha olacak demek buda 10 ders + projenin bu sürede verilmesi demek. Bize bu dönem en fazla 4 ders alabileceğimizi söylediler bizde 4 ders aldık hadi 5 derste diğer dönem aldık diyelim üçüncü döneme projeyi yazacağız yani ya bu derslerden kalırsak? Bu YÖK'ün hiç mi Allah Korkusu yok bu kadar mı vicdansız şerefsizler bunlar. Tezsiz için en az 2 yıl (4 dönem) süre verilmeliydi. 3 dönemde kimse bitiremez Finans dersi var, maliyet muhasebesi var hangi birini verelim bu derslerin İnşallah yeni süreler bizi kapsamıyordur çünkü 20 nisan 2016'dan itibaren geçerli olacaksa biz 8 Mart 2016 tarihinde Kayıt olduk. Dersler 4-9 Nisan tarihlerinde başladı.
Herkes için derken, ÖYP'lileri de kapsıyor mu?Hocam herkes için süre sıfırdan başlıyormuş son söylenenlere göre. Yani 20 nisan 2016 dan itibaren 6 yarıyılımız var. yök hukuk müşaviliriği ve yökte çalışan kişilerden bilgi alınmıştır. Her ihtimale karşı yökten açıklama bekleyin
Ben kayıtlı olduğum enstitüyü aradım bana bizi de kapsadığını söyledi ilişiğiniz kesilecek dediler :'(
umutlarınızı diri tutunuz fakat son gelen bilgiler her üniversitenin kendi kafasına göre hareket edeceği yönünde. tam rahatlıyoruz, sonra yine diken üstündeyiz. bir an önce üniversiteler açıklama yapsın. beklemek işkence gibi.
Hocam nereden aldınız bu bilgiyi?