yaf aslında çok fazla da deruni düşünmeye gerek yok , beş para etmez eylemler yüzünden , koca bir dünya hükmünde olan kendimizi hezeyan ile , sürekli bir düşünce ile meşgul ederek yoruyoruz , beş para etmez eylemler..hemde kocaman bir hiçç..
uğraşın birazcık , oluyorsa o senindir , saçma sapan çıktılar veriyorsa hay ben senin bilimine de yönetmeliğine de , diyin başka bir yerden gerekirse Bambaşka bir şeyden başlayın (sonra belki kaldığı yerden devam edersiniz) , valla benim 2018 e kadar tecilli, bende temelli gitmek istiyorum bikaç başvuru var, nurani salına salına yurtdışına giden başvurularım
,
eğer bunlar kabul edilmezse , yada madem biz akıllıyız , madem biz bilim yapıyoruz, madem biz farklıyız , biz zekiyiz, biz birşeyler bulduk madem , o zaman benim bilimsel çalışmam yayınlanmalı yurtdışında hemde iyi bir dergide veya iyi bi okulda sen farklısın çünkü.. ...
haaaa buda mı olmadı ... onlarda hiç mi iltifat etmedi sana ,hadi yaa ...
lan olum sen bu işten hakkaten anlamıyorsun demekki diyip geçmem lazım başka bir işe ...bilim milim diil , başka bişey ,o değil yani...ne kadar da saçma bişey yahu , bende pekala hero diilim , bende , o insanla eşit haklara sahibim , bende hata yapabilirm abi,
çünkü ben INSANIM
, kendimi yinede seviyorum ne var.önce askerliği yaparız (yurtdışı da olmuyorsa madem)(en geç bu kasımda) sonra en nihayetinde temizlikçi bile olsam ..ben değerliyim derim ...benim bildiğim bazı şeyler var çünkü..
bu fani gözlerle en aşşağı denilen insanı da gördüm , en ali olanı da ..muhabbetine katıldım ...ikisi de çok kıymetliydi benim için.
*** insan kıymetlidir ***