İkisi de kullanılabilir.
ya bütün yorumları okuduma ama hala bişeyi tam anlamadım
İkisi de kullanılabilir.
Ben Ösym'yi arayıp sormuştum. Bana yüksek lisans alımlarında akademik kabul edildiğini söylemişti telefondaki hanım. Bence doğru olanı da bu olsa gerek.
General, göç durumlarında geçerli diye biliyorum ben de. İnternette de böyle yazıyor zaten...
ielts de taban puan 3 mü?
Listening bölümünün puanlandırılması ile ilgili bir sorum olacaktı.
Listeningde ille konuşmacının kullandığı kelimeyi mi kullanmamız bekleniyor? Eş anlamlısına puan veriliyor mu? Ya da eş anlamlı sözcük kullanmadan da aynı kapıya çıkacak bir şeyler yazabiliyor muyuz? Örneğin cevap gölü kurutmaksa biz göldeki sudan kurtulmak yazmışsak -elbette kelime sınırı sayısı çerçevesinde- bundan puan alabiliyor muyuz?
Bir diğer sorum da yine listeningde doğru kelimeyi yazmışsak fakat yazım yanlışı yapmışsak puan alabiliyor muyuz?
- - - Güncellendi - - -
Bir sorum daha olacak email ile gönderilen aday numarası ile siteye giriş yaptığım zaman bana "bilgiler daha belli olmadı" demesini anlarım ama "No record found for specified credentials." demesi normal midir?
ielts-exam.net ve Cambridge'in IELTS 8 kitabı. Mail gelene kadar bu ikisinden çalışın, mailden sonra Road to IELTS'i de ekleyin, başka bir şeye gerek yok.
Evet hocam ilk gelecek olan onay maili, 10-15 gün içinde gelir. Teşekkür ederiz bu arada, sınavdan çıkar çıkmaz ilk işim buraya gelip anlatmak olacak. =)