++alyansss
Kısıtlanmış Üyelik
---Eylül 2013'te y.lisansa başladım. 26 aralık 2016'ya tecil, mayıs 2017 sevke tabi diye yazı gelmişti o zaman şubeden. Ben 1 senede derslerin hepsini verdim.
----Eylül 2014 - Eylül 2015 arası kayıt dondurdum (2 Dönem)
-----Eylül 2015'de yatay geçişle yeni bir üniversiteye geçtim, ilk üniversitede aldığım tüm dersleri saydılar ve teze kaydımı yaptırdım
------Öğrenci işleri eylül 2018'e kadar askerlik şubesinden tecil isterim dedi ama netice ne olur emin değilim dedi. 26 aralık 2016 olarak geri gelebilir dedi?
BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR???
Not: Bir de tecil belgesinde tecile sebep olan durum son bulursa tecil biter gibi bir ifade var o nedir?
hakkaten ismin gibi kişiliğin varmış derim önce dersler zamanında geçilmiş ortalama bilmem ama , sonra başka okula yataydan sonra dersler saydırılmış bu da talihli olduğunu gösterir hepsini saymayabilirlerdi örn 5 tane AA 3 tane Ba 2 tane de cc olsa ccleri tekraral diyebilirlerdi.(yapılmışları biliyorum) ,yani soruna da inşallah tam istediğin gibi olur diyorum zira bende yatay geçişi istiyorum fakat hem farklı okula hem farklı bölüme yatay geçiş olur mu onu bilmiyorum bilirsen bi bana da iletirsen çok sevinirim kolaygelsin başarılar dilerim.